tricouri, stickere, tablouri

Termeni si conditii

Accesarea si utilizarea site-ului Stickerland.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor:


Utilizarea site-ului

In momentul crearii contului de utilizator, ai obligatia de a furniza informatii adevarate, complete, corecte si actuale despre tine, conform cererilor specificate de formularele prezentate, si sa fii de acord cu furnizarea acestora catre Stickerland.ro. In situatia in care avem motive de suspiciune cum ar fi nerespectarea acestei conditii, ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorului la serviciile furnizate de Stickerland.ro pana la clarificarea situatiei sau permanent, in cazul in care aceasta nu este solutionata.

Crearea unui cont de utilizator pe site-ul nostru necesita alegerea libera a unui nume de utilizator si a unei parole. Ai responsabilitatea pastrarii acestora in siguranta si confidential. Esti responsabil de orice activitate rezultata in urma folosirii numelui de utilizator si a parolei aferente. Trebuie sa fii de acord cu notificarea noastra daca suspectezi utilizarea neautorizata a numelui de utilizator si a parolei tale, cat si pentru pierderea acesteia.


Prezentarea produselor

Stickerland.ro va prezinta culoarea, marimea si caracteristicile produsului cat mai aproape de realitate insa pot aparea diferente din diverse cauze care tin sau nu de noi sau de furnizorii materialelor. De exemplu, nuantele culorilor imprimeurilor, dar si ale tricourilor, pot fi putin diferite fata de imaginile prezentate in magazinul online.


Comandarea produselor

Preturile afisate pe Stickerland.ro sunt exprimate in lei si contin TVA. Acestea nu contin taxele de livrare si ramburs. Costurile de livrare vor fi specificate pe pagina de finalizare a comenzii si se vor regasi pe factura fiscala. Produsele expediate vor fi insotite in colet de factura fiscala.

Comandarea unuia sau mai multor produse pe Stickerland.ro se considera un contract intre utilizator si furnizor, prin urmare noi avem obligatia de a furniza produsele si serviciile comandate iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Stickerland.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe website fara notificari prealabile si in situatia in care se considera necesar.

Stickerland.ro nu raspunde de serviciile prestate de partenerii sai. Responsabilitatea serviciilor prestate (firme de transport, plati etc.) revine integral acestora. Utilizatorul are responsabilitatea sa cunoasca si sa fie de acord cu termenii si conditiile firmelor partenere inainte de a le utiliza.


Politica de confidentialitate

Stickerland.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora catre terti decat conform prevederilor legale.

Pentru utilizarea serviciilor furnizate de acest site se vor solicita urmatoarele informatii: numele, prenumele, cnp/cui, adresa, numarul de telefon si adresa de email. Pe pagina de finalizare a comenzii va fi solicitata si modalitatea de livrare.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de catre Stickerland.ro numai in scopurile declarate si anume, pentru confirmarea si livrarea comenzilor solicitate de utilizator si transmiterea de informatii prin newsletter pe adresa de e-mail a clientului numai in conditiile in care acesta a optat pentru aceasta.

Magazinul online Stickerland.ro este operat de SC Gonzo Media Design SRL.tricou caricatura

we want you

promo battle

Abonare la Newslettercomanda caricatura
Nume:
E-mail:
Telefon:
Culoare:
Marime:
Sex:
Imagine:
stickerland
gonzo media design grandma's craft monkeys
gazduire web gazduire web